2014-12-17

2014-12-17

Luciafirande på dagis

I fredags var hela familjen och tittade på Olle när han gick i luciatåget. Så sött så. Han sjunger inte när han är med i tåget utan tittar bara på alla människor som är där. Han blev jätteglad när han fick syn på oss på vägen ut. Tomte var han så klart. Lillebror får ärva sin brors kläder och han har inte så mycket åsikter kring vad han skulle vara. Han blev så nöjd när jag sa att han skulle vara tomte. Luciatåget var precis som det skulle. Ett gäng förvirrade barn som sjunger i otakt. Hjärtana på alla föräldrar smälter. :)

Arvid har inget firande i år utan han fick gå och titta på 2:orna som hade luciatåg på skolan. Vi föräldrar ska istället få komma på julavslutning nu på fredag.

Jag uppvaktade fröknarna med hudvårdsprodukter från alla barnen i gruppen och det blev riktigt uppskattat. Skoj! Vi fikade glögg och pepparkakor och lekte en stund innan vi rundade av och tog helg. Vi hade ju en date som väntade på kvällen också. Alla våra barn hittade en liten hörna att leka i tillsammans vid fikat bland virrvarret av föräldrar och barn. Elsa älskar förskolan och varje gång hon får följa med in för att hämta Olle kryper hon längst in i lokalerna utan att ens se åt mitt håll. Det bådar ju verkligen gått inför inskolningen som iofs inte sker förrän i april (om vi får plats på förskolan vill säga). Arvid var ju i samma lokaler när han gick på förskolan, men han verkar inte sakna dem nämnvärt. Han älskar ju sin förskoleklass. Fast han gillar att komma in på förskolan ibland och säga hej till sina gamla fröknar. Snart är det Elsas tur att gå i sina brödernas fotspår. Så roligt att se för oss föräldrar! Så stora alla börjar bli.




Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan