2014-10-04

2014-10-04

Höstdag i Ursvik och lite sjukdomsåterfall

En sån härlig höstdag. Vi träffade upp min bror med familj vid Ursviks friluftsområde i Sumpan i förmiddags. Det promenerades genom härliga höstfärger. Det var perfekt väder. Vindstilla och ganska varmt faktiskt. Visst lite mer sol kunde det väl fått vara. Bror visade vägen, van löpare som han är i området. Vi gick en bra bit och när vi kom till det vindskydd vi hade som mål var det så klart upptaget. Som tur var hittade vi ett annat på andra sidan tjurhagen (nej, vi gick inte igenom den). Efter några tappra försök att göra upp eld lyckades vi. Elsa sov hela korvgrillningen och under leken därefter. När vi började packa ihop vaknade hon till och vi stannade lite längre för att även hon skulle få luncha. Hösten är verkligen fantastisk när den bjuder till vädermässigt!

Olle var inte direkt promenadsugen idag och klagade hela promenaden. Inte alls likt honom. Men vi manade på honom och vi kom runt de kanske 4 km vi gick tillslut. Sista metrarna åkte han på pappas axlar och då var det betydligt muntare min från hans sida. Det visade sig när vi kom hem att han har 39,5 i feber. Stackars liten, traskade runt Ursvik sjuk och jäklig. Inte lätt att ha såna föräldrar som oss.

Vi var alla ganska trötta när vi kom hem sen eftermiddag. Det var nog all härlig friskluft som gjort sitt. Jag har definitivt fått mer smak för friluftslivet även om det så klart skulle underlätta med tre små som kan gå själva. Nu är man ju ganska begränsad till större stigar för att vagnen ska komma fram. Om några år så!

Tror detta kommer att vara en dag vi kommer ihåg länge. Iaf jag. Nöjda och glada barn. Härligt vacker natur och trevligt sällskap!
Det fanns massor av små lekplatser längs med lederna. Så fina!

Bror gjorde en sprint uppför kullen för att kolla läget.

Inte lätt att vara krasslig. Då hamnar man lätt på efterkälken. Sötnos!

Försök till eldning.

Äntligen eld!

Friluftsnissarna

Fina familjen

En del av vår familj och en som inte riktigt vill vara med.

Korvlunch med tjurar som sällskap


Elsa hängde med så klart

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan