2014-09-22

2014-09-22

Vi testar puffar!

Jag och Elsa har varit med som testpanel för en ny produkt från Ellas kitchen, Puffits. Det är små puffar av havre med smaksättning från endast naturliga råvaror. Vi testade hallon och vanilj puffar. De är för barn från 10 månaders ålder. De har små portionsförpackningar och är därför riktigt smidiga att ta med på utflykten.

Elsa var lite drygt 10 månader när vi testade dem. Det var kanske lite på gränsen för tidigt då hon tyckte de var lite väl knapriga. Men hon smaskade glatt i sig dem. Och framförallt var de ju sjukt roliga att leka med och att slänga runt (till sin mammas stora förtret)! Ett bra tidsfördriv med andra ord när vi är på stan och lunchar eller liknande. 

Dessa små puffars stora fördelar är att de inte kladdar fast såsom majskrokarna gör och för de smidiga små påsarna som de kommer i. Överlag godkänt. Jag som förälder tycker att de kanske att6 de kunde ha ännu mer smak av hallon och vanilj, men det är ju bebisens åsikter som vinner (alla dagar i veckan och oavsett vad det gäller)! :)






Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan