2013-09-01

2013-09-01

Biopremiär för Olle

Det har ju blivit kallare ute som ni alla märkt. Helt ok väder har det ju ändå varit. Igår (lördag) var det lite regnskurar, men dem emellan passade vi på att cykla ner till Ica för att shoppa lite småkarra till kvällen. Arvid trampade glatt på sin cykel hela vägen. Han gillar cykling helt klart! Det kanske lockar lite extra att det var lördagsgodiset som var moroten. Vi softade i övrigt till stor del av dagen och packade sedan ihop oss och drog till Kista för Olles premiärbio. Monsters University spelades och det var fullsatt. Det gick hur fint som helst och båda barnen satt stilla ca 99,5% av filmen vilket ju var ett bra betyg. Sen kanske inte själva filmen var så lämpad till en 2,5 åring. Den var lite läskig då och då. Olle var för liten för att förstå, men Arvid ville inte titta några gånger.

Varför ska de alltid göra uppföljarna så mycket "häftigare"? Tyckte det var detsamma med Bilar. Kanske tror filmmakarna att de måste följa med barnen som såg den första filmen upp i åldrarna? Men själv förstår jag inte poängen. Monsters University var helt ok, men första filmen Monsters Inc var klart bättre ändå. Bättre handling och mer spontanskratt. Hela familjen hade hur som helst en mysig eftermiddag tillsammans och det var ju själva tanken. Vill även passa på att tacka farmor för biobiljetterna. Det var mycket nöjda pojkar som klev ut från bion!

Olle brukar titta på TV eller på iPaden när han vaknar runt 06 på morgonen för att vi föräldrar ska hinna dra oss lite. Imorse när han vaknade frågade jag vad han ville göra. Men då ville han minsann se på bio istället för på TV! Inte riktigt något jag kunde leverera just då, men vi kommer garanterat att gå fler gånger. Alltid skoj att göra något hela familjen.



Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan