2011-10-13

2011-10-13

Lite om vardagen

Nu är det nästan helg igen. Det går så fort! Man lämnar på dagis och så hämtar man på dagis. Däremellan så är man hemma och plockar lite, dricker en massa kaffe och äter lunch. Ibland blir man less på det och hittar en annan mamma att dricka kaffe med och ibland shoppar man en del (ibland för mkt). Känns inte som om man hinner med så mkt med andra ord. Det är lite körigt att bara vara inne också då Olle är så aktiv och är överallt och klättrar på allt. Typiskt nog så har Olle lärt sig öppna lådor. Så nu flyger det ut grejer både i köket och TV bänken. Så det är nästan lättare att vara ute och åka och gå med vagnen för då är det lite lugn och ro.

Annars är jag helt själv eftter dagishämtning numera. Alla andra mammor har fått utökade tider för sina barn av olika anledningar så de slipper hämta kl 14. Det är lite segt att aktivera Arvid när han är trött och inte har några kompisar att leka med. Då vill han bara gå in och inte vara ute och leka. Det är svårt att hålla igång honom då. Igår hade han somnat till lite på sagostunden på dagis och då var det stor skillnad. Då var det en jätteglad kille hela kvällen.

Annars har nätterna blivit snäppet bättre sedan vi börjat med 5 min metoden. Olle har börjat inse att det inte är någon idé att protestera längre och ställer sig bara upp i sängen några ggr innan han ger upp och somnar. Det har hjälpt lite på nätterna då han kan somna om själv för det mesta. Inatt var första ggn på evigheter som han fortfarande låg kvar i sin säng när det blev morgon. Det är ett steg i rätt riktning!

Vi passar på och gratta farfar som fyllde år igår! Vi åker upp till Söderkulla i morgon, så har vi tur finns det ju lite fikabröd kvar...

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan