2011-10-27

2011-10-27

Arvid har fullt upp

Idag är dagen innan den stora dagen. Arvid fyller ju 3 år imorgon. Han verkar lite upprymd och jag tror att han har koll på att det är speciellt. Han säger iaf att han tror det är leksaker i paketen som ligger och väntar på honom. Och kanske är det en ny brandbil säger han. Men jag tror inte att Roger och Claudia har köpt en till brandbil och det har inte vi gjort heller. Av oss kommer han att få en (har redan fått) en springcykel och så ett par små presenter han får öppna i sängen imorgon i form av en liten monsterbil och studsboll..

Det har varit fullrulle för Arvid den här veckan. Han blev firad på dagis onsdags med sång och jag tog med mig piggelin till alla barnen. Idag var det maskerad på dagis och han var utklädd som rallybilsförare. Barnen hade ätit popcorn, druckit äppeljuice och haft disco. Det var riktigt lyckat sa fröknarna. Imorgon är det sång-och rytmik samt firande på sängen innan och på lördag kalas med både familj och vänner.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Arvid på 3-årsdagen!
Vilken härlig rallybilsförare du är!
Vi hoppas, att du får en fin födelsedag och en rolig fest i morgon med många fina presenter!
Kramar i massor
från
Mormor och Stefan

Claudia sa...

Grattis Arvid på 3-års dagen!

Hoppas du gillar presenten och även mamma och pappa uppskattar den ;)
Efter vi paketerat in den kom vi dock på att vi glömt kortet men detta får funka lika bra, haha.

Ha så kul imorgon på den stora dagen och ät gärna lite tårta för oss också.

Kramar
Roger & Claudia

Maria sa...

Roger & Claudia: Tack för den fina klockan! Arvid började genast pilla med den. Han kan siffrorna, men jag tror inte han riktigt kopplar än vad tid är.

Mormor & Stefan: Tack! Erat paket spar vi till kvällen när Håkan kommer. Kanske där brandbilen är?! :) Arvid går här och suktas. Han har många teorier vad som är där i. Ses nästa vecka. Kramar!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan