2011-09-04

2011-09-04

Vår minsta och vildaste kille är 6 månader!

Olle fyller halvåret idag! Olle är verkligen olik Arvid på en del sätt, men samtidigt är de så väldigt lika. Utseendet är nog det de har mest gemensamt. Ingen kommer nog att missta sig på att de är bröder framöver. Det som dock skiljer dem åt är Olles nyfikenhet. Han är på allt. Jag kommer att få passa blommorna i fönstret framöver om jag säger så. Han slänger sig framåt för att försöka nå och greppa saker när han sitter i stolen. Han tar sig redan framåt på golvet genom att hasa sig fram på armarna. Allt för att nå det han tagit sikte på. Det går inte fort, men det är t.ex. nu inte långt från att han hittar in i duschen innan jag är klar om jag lägger honom på andra sidan badrummet. Han utforskar saker och stoppar allt i munnen. Arvid däremot satt snällt på en filt och lekte med sina bilar tills han var ett år. Det är både skoj och lite nervöst att han är så framåt. Det kommer absolut inte dröja till 15 månader innan Olle är uppe och går.

Filmen är ett talande exempel på vår lillemans personlighet. Han har redan lyckats ta sig till dörrkarmen och hålla sig kvar där när han är i hoppgungan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

En liten Viktor?

I såna fall kan ni plocka ner blomkrukorna direkt! TV:n nere lär bli vägghängd ganska snart...

Du kanske också kan ordna något lugnande medel åt Håkke i förebyggande syfte... :-)

johanna sa...

Blir 2:orna såhär? Låter som vår Olle. Johan ska åka till Ikea och köpa en grind i veckan, så vi kan spärra av halva lägenheten. Annars finns inge annat alternativ än sele eller barnhage!

Anonym sa...

Grattis Olle ett halvt år fyllda!
Vad duktig du är på att ta dig fram!

Kramkram
Mormor

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan