2008-12-23

2008-12-23

Vår lilla rumpnisse

Vår bedårande lilla rumpnisse levde rövare igår kväll när vi skulle sova. Stackars Diana som skulle upp och jobba fick väl inte en lugn stund. hihi. Men vi älskar honom ändå.

Idag har vi varit in till metropolen Tierp och kikat lite. Det var jättekallt, men Arvid njöt i varma vagnen. Vi handlade på systemet och sen shoppade vi julklapp till Valle på Zoo. Han försökte minsann tjuvkika vad han skulle få direkt vi kom hem. Hundar lurar man inte!!

Ikväll ska vi inviga julskinkan. Mums! Det ser jag fram emot. Sen blir det nog revansch för mig och Diana i Sequence. Nu ska Håkan och Roger få sig en omgång!

Idag satte vi på Arvid första bodyn i storlek 62. Galet stor han blivit killen! :) Men den var iofs lite stor fortfarande. Men 56 börjar bli lite trångt så han är nog där mitt i mellan nu. Här om dagen lyckades vi få Arvid att ta nappen! Yippie! Men han är lite skeptisk fortfarande så han får träna lite innan de blir bästa kompisar. Katten Figge knaprade i sig ena nappen inatt också så Diana köpte ett gäng nya idag. Från och med nu är det hands off Figge! Oj ursäkta. Tassen off heter det så klart.
Lilla rumpnissen

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan