2008-12-17

2008-12-17

Smått och gott

Madeleine heter grannen rakt över gatan som jag knackade på hos igår. Frågade om hon ville hänga med på en promenad. Hon har en liten son Alexander som fyller ett år den 21 dec. Samma dag som Håkan fyller för övrigt. Hon var jättetrevlig så kan säkert bli fler promenader framöver... :) Vi tog en tur bland villorna i Täby.

Imorgon ska vi till BVC för att kolla upp Arvids för stora fontanell. Hoppas det går bra. Madeleine berättade att hon visste om att man opererat en bebis vars fontanell växt ihop för snabbt. Men vi är ju åt andra hållet. Ska googla lite på det.

Ikväll kommer Maja, min vän och f.d. chef, över på fika. Tänkte bjuda på Camillas äppelpaj. Det är en stående favorit just nu.

Igår kväll fixade vi ordning nya vardagsrumsbordet så nu är både den och TV-bänken på plats. Det blev väldigt vitt! :) Vi har kommit fram till att vi behöver en fondvägg där bredvid TVn så det kanske blir nästa projekt att fixa...

Några fler bilder från bröllopet kommer här. Vad vackra de är brudparet!

Jag och Arvid avnjuter underbar middag
Välkomstskål på herrgården

Brudpar, tärna och best man efter ceremonin

1 kommentar:

CattisL sa...

Ja de var väldigt fina. Mysigt med luciatema. Du var också jättefin Maria, du ser ju knappast nyförlöst ut! Vilken puma! Kram lillasyster

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan