2008-12-07

2008-12-07

Shoppinggalna familjen

Catrine var på besök i helgen. Jättemysigt. Vi passade på att besöka Peter och Camilla i deras nya lägenhet i lördags på dagen. Arvid visade sig från sin bästa sida och var lite smågalen i lördagskväll. Nu vet iaf syster att det inte är en dans på rosor att ha en liten en. :)
Mys i soffan

Har inte hunnit blogga på ett tag då det var lite körigt i veckan. Var inne i stan för första gången tillsammans med Arvid i torsdags för att fixa håret. Fick lite panik när jag sen inte hittade något ställe att amma på så gick upp på mitt jobb och ammade där. Passade på att snacka lite skit med chefen. Fick tips om att det finns en amningshörna på Åhlens så dit bär det av nästa gång.

Idag vände sig Arvid i soffan för första gången. I och för sig hade han nedförsbacke så han fick lite hjälp. Skönt att det var när vi såg på. Nu vet vi att vi aldrig kan lämna honom utan uppsikt utan att säkra upp ordentligt först. Han gjorde det i sömnen och sov vidare sen. hehe. Sötnosen.

När vi såg hur fint Peter och Camilla fått det på så kort tid blev vi lite inspirerade att ta tag i vårt hus. Så vi åkte raskt och köpte ett nytt köksbord idag. http://www.svenskahem.se/?id=1483 men med stolarna från det här bordet med lädersits då vi inte kan ha tygklädsel http://www.svenskahem.se/?id=2094. Vi hittade även ett nytt soffbord och tv möbel som vi ska beställa från Europamöbler imorgon. Skoj!

Håkan har även fått sin beskärda del av teknikshopping i veckan och inhandlat en videokamera och ett stativ som vi kan använda både till videokameran och den vanliga kameran. Blir så mycket finare bilder när man tar utan blixt.

1 kommentar:

CattisL sa...

Tant Catrine som tittar över glasögonen. :)

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan