2008-12-28

2008-12-28

Hemma igen

Åh vi har haft det toppen på vår road trip. Vi åkte till Söderkulla den 21:a och sen till Sandviken på juldagen och hem igen idag. Landade i Vallentuna efter att ha kollat till lägenheten. Myste med tjejerna hemma hos Annika i Furuvik igår kväll och träffade Tette och Pelle på dagen. Arvid invigde sina nya kläder från julen och bar Snobben jeans dagen till ära. Vilmer är så stor och så aktiv! :D Hehe. Man vet vad som väntar. Arvid kommer att vara där inom kort med den takt han växer (en cm i veckan!!). Han har blivit så stark bara tiden vi varit borta. Han kan hålla huvudet helt själv i stort sett och han är så alert med blicken. Killen fyller två månader idag. Galet vad fort tiden går.

Skönt att Håkan har långledigt. Nu kanske vi äntligen kan tänka igenom våra husplaner lite i lugn och ro och hinna mysa lite hemma. Tror vi ska ta en tur imorgon och kolla på lite grejer. Ska kolla med Håkan vilken ände vi ska börja i bara. Finns ju lite att ta tag i...

Vi firar nyår med bror och Camilla och ev ngt par till. Blir mysigt! Ska fundera ut ngt lyxigt vi kan unna oss till middagen. Mumsigt ska det vara iaf.

Vi har fotat en massa i jul. Här kommer några av alla bilder vi tagit!
Arvid vid bröstet

Arvid i nya fina filten från Maja

Glad Arvid i köket på Söderkulla

Farmor och Arvid
Familjen på vinterpromenad

2 kommentarer:

CattisL sa...

Vilka fina bilder! Vad stor han såg ut på kortet där han skrattar. Fina killen! Hoppas vi ses snart igen! Kramis

Farmor sa...

Tack för en underbar jul tillsammans med Er och Arvid, vi har njutit hel helgen och njuter fortfarande av den fina julklappen med alla fina bilder av Arvid m m som vi fått.



Hoppas ni nu får njuta av ledigheten tillsammans i Ert fina hus.

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan