2015-09-21

2015-09-21

Små kliv mot nya huset

Nu har jag lagt i 1:ans växel och gasar lite lätt mot alla inredningsval som skall göras. Inte helt lätt det här. Dammsuger nätet för inspiration om kvällarna och jag har bara börjat nosa lite på köket. Så jag har skapat upp ett konto på Pinterest. Hur grym är inte den sidan?! Att jag missat detta mecka tidigare... Där kan man hitta hur mycket inspiration till alla typer av idéer som helst.

Vi har väl tänkt att det här gången har vi inga ekonomiska hinder att välja det vi verkligen vill ha. Förra gången vi gjorde den här resan var ca 2007 och vi hade precis knackat på på Stockholms bostadsmarknad och då var vi kanske lite väl sparsamma i antalet eluttag och extra allt. Däremot är det denna gång lite fler begränsningar om att sväva utanför inredningskatalogen, som är framtagen för huset. Om vad som är möjligt får vi se om någon vecka på det första inredningsmötet. Så jag samlar inspiration och sen får vi nog snällt snickra ihop fina koncept utifrån valen som erbjuds. Ska nog gå det med. Gick ju bra förra gången som sagt och då svävade vi bara ut litegrann. Det finns faktiskt mycket fint att välja på och att hålla ett långsiktigt tänk lönar sig. Känns t.ex. som om våra badrum idag håller hur bra som helst för en försäljning.

På mötet är även alla grannar på nya gatan på plats och det ska bli så spännande att se vilka grannar vi kommer ha få om ca ett år när huset står färdigt. Spännande. Även om vi redan vet att två av husen kommer att bebos av två klasskompisar till Arvid. Bara det är ju grymt.

En nyhet för oss är det här med att vi ska flytta in i ett Smart hem. Det blir en värld att sätta sig in i bara dessa tillval. Frågan är väl även hur Smart allt ska vara? Ledsnar man när lamporna börjar gå bananas när ungarna programmerat om allt? :)


Så nu börjar vi som smått ta första kliven mot det nya huset, även fast det redan är ett halvår sedan vi bokade det. Time flies! 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan