2013-03-20

2013-03-20

Vår Söderkullahelg

Vi hade en härlig helg som vanligt. Men ovanligt kall. Brr. Det var verkligen kallt så fort solen gick i moln. Nu får gärna våren komma. Snälla! Vi fick som vanligt underbart god mat bl.a. dillkött och kycklinggryta. Riktigt bortskämda. Vi uppvaktade Diana på hennes födelsedag och Olle blev även uppvaktad av farmor och farfar. Tack för den fina presenten!

Killarna hjälpte till att ge fåren mat flera gånger och de blev täckta av hö på köpet. Vi får nog se till att ha lite reservkläder som vi kan ha när vi "jobbar" (det gäller nog även mig). Nu kom killarna tillbaka till dagis med det ena och det andra på overallen. :) Härligt att se att de inte är rädd för lite skit, men kanske inte är lika poppis för ev allergiker på dagis. 

Vi var ute i hagarna och hälsade på tjurarna. De går ju ute dygnet runt och de har fått en ny fin ligghall där de huserar. De har riktigt tjock och fin päls och den ena svarta är en riktig kelgris. Vi hälsade på farbror Göran som vi ju bara hunnit träffa ett par gånger sedan Japan och om en vecka åker han till Sydkorea i 1 1/2 år. Han ligger i! Så det blev lite hej och hej då. Hoppas nu att Nordkorea inte får för sig några hyss när han är borta. 

Vi åkte hem hyffsad tid på söndagen efter en riktigt skön helg. Väl hemma packade vi om på ett par minuter och åkte direkt till simskolan kl 15. Den har ni redan fått läsa om här på bloggen.

De lite äldre lammen med mammor

Vi är ute och hälsar på killarna

Födelsedagsbarnet

Lek i hagarna

Fina Valle

Grabbarna grus

Det är lite ljust

Hönorna hittade ut i solen

Friska kinder efter lek ute

Olle fick en jetdriven vattenskoter till badet

Killarna tittar på medan kalkonen Josefine vågar sig ut

Några av de nyanlända

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan