2013-03-25

2013-03-25

Utvecklingssamtal för Olle

Det är mycket som händer runt Olle nu. Födelsedag, kalas, sjukhusbesök m.m. Idag var det tur för utvecklingssamtal. Det gick som väntat jättebra. Han äter hur mycket som helst, är glad att komma till förskolan, leker fint med andra barn, är lite väl glad i att tvätta händerna (blir en del tröjbyten), är duktig på att gå och behöver aldrig åka vagnen under avdelningens promenader, sover helt ok även om han har lite svårt att komma till ro inledningsvis. Hans språkutveckling har skjutit rejäl fart och de tycker han är duktig på att prata för sin ålder. Han älskar när de har sångsamlingar på måndagar och onsdagar och Rickard är där och spelar gitarr och har dockteater.

På minussidan är det inte helt otippat att han ibland kastar leksaker (ofta när något inte går som han tänkt i leken), han vaktar sina leksaker från andra lite väl mycket (det har dock lett till att ingen tar något från honom längre) och att han under promenader ofta busar och springer i förväg (det var ju inget nytt under solen direkt).

Men i det hela taget så känns det toppen att det går så bra för honom. Jag var inte direkt orolig inför dagens samtal då Olle ju trivs och klarar sig galant där.

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan