2012-09-18

2012-09-18

18 mån kontroll

Imorse tog Håkan barnen till BVC. Det var dags för Olles 18 mån kontroll. Vår stora kille är nu 87,5 cm lång och väger 13,1 kg. Det innebär att han ligger över kurvan längden. Vikten hade visst dippat lite sist vi var där (efter Thailand för 6 mån sedan), men nu skuttade den iväg rejält och landat på normalkurvan. Inte undra på när fröknarna meddelar att han gärna tar mer mat både en och två ggr på förskolan.

Han klarade alla testen galant även om han vägrade att säga något. Håkan fick meddela vad han kan för ord. Men han staplade klossar och pekade ut foten när hon frågade efter den. Arvid fick följa med dit och han lekte i väntrummet hela besöket och hade det jätteskoj. MPR-sprutan gick bra även om den så klart gjorde lite ont.

Nu är nästa besök till BVC Arvids 4-årskontroll. Tror bestämt att vi måste få honom att rita sin första gubbe snart då det är ett av testen. Han vägrar alltid att rita gubbar så han har faktiskt aldrig gjort det än fast jag bett/visat honom så många ggr. Men han kan ju skriva bokstäver så jag är inte så bekymrad (läs lite) över det...

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan