2012-02-25

2012-02-25

Vi börjar hitta rätta knapparna

Tro det eller ej, men det har varit en lite småstökig första vecka. Olle lever rövare med oss stackars föräldrar. Han vill INTE sitta lugnt vid matbordet med oss andra. Han vill heller helst inte äta. Han vill springa runt. Det är det han lever för just nu. Thailändarna är snälla och bär runt honom åt oss ibland så vi får äta utan att ha ett argt barn i famnen. Vår In the pocket baby har han redan överlistat och han tar sig upp och står och studsar på stolen (då är han iaf nöjd). Nu har vi dock börjat hitta lite trix för att få våra måltider att rulla på lite smidigare. Olle får ingen burkmat längre. Hittills har han testat pad thai, vårrullar (innehållet i dem), bolognese, frukt, pannkaka och det har han mumsat i sig. Men, villkoret att han ska göra det är att han får ha bestick och rota runt med på tallriken. Så det blir ganska grisigt. Det kan vi leva med. Idag har både lunch och middag varit riktigt harmoniska! Tror vi har hittat de rätta knapparna. Att olle springer runt som en galning på stranden och vid poolen gör oss inget, men för oss är måltiderna heliga. Att röra sig lite ger ju bara en jämn bränna. :)

Det fina vädret har hållt i sig. Det blir varmare och varmare här känns det som. Vi trivs verkligen på resorten. Den är lagom relaxed och det finns många med barn vilket gör de lite mer förstående när vi härjar runt med vår Olle. Arvid är en ängel förutom att han inte äter värst mycket. Han lever på watermelon shakes och youghurt typ. Men så länge som han är nöjd är vi det också. Arvid älskar poolen och han vill vara där jämt och köra bilarna med sin danske kompis Gustav. Vi brukar dock köra stranden förmiddag och "Annan pool" (som arvid kallar den) efter lunchen. Antar att han tycker havet är den första poolen.

Olles öron tror vi är bättre. Han är där och känner på dem ibland, men han är iaf inte ledsen längre. Skönt. Penicillinkuren är nu även slut. Otur att åk på sånt här på semestern. Vi tror han måste ha fått det redan på hitresan då det var så illa oss doktorn på dag 3. Doktorn var inte nöjd med hans vänstra öra som det visst var riktigt illa med.

Nu ser vi fram emot 5 dagar till här innan vi byter boende. För det ska vi göra även om vi trivs här. Kan vara skoj att se ngt nytt. Vi ska testa en lugn del av White sand beach imorgon på dagen och se om det är där vi vill bo (fastän jag skrev att jag var glad att vi inte bor där). Vi har fått tips på ett hotell där. Annars var vi till Kai Bae stranden här om dagen. Men där blir det inte heller vi ska bo då den var lite för lugn för att slå ihjäl två veckor på och det var bara par på hotellet vi besökte. Nog för att hotellet var grymt, men vi kände oss ivägen efter 5 min. Jag vill kunna känna mig bekväm med att våra barn kanske låter lite ibland. Svårt att byta boende när man jämför allt med där vi bor nu. Man vet vad man har men inte vad man får... Det innebär att det blir många stjärnor på de vi kollar upp. Vi får unna oss lite... :)

Vi njuter av vår semester och längtar inte hem. Ni får se till att all snö töat bort till hemkomst. Här latar vi oss så mkt vi kan och de goda frukt shakesen gör oss sällskap i solen. Life is good!

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan