2012-02-27

2012-02-27

Första orden och allmänt dravel

Här kommer några bilder från några dagar sedan som jag inte orkade blogga då. Det är ju så hektiskt här mellan doppen och de goda måltiderna. Körigt värre! Vi tar det väldigt lugnt här. Inte en massa snorkelturer etc. Känns lite meckigt när man är två personer på två barn. Nej, då är det mycket mysigare att hänga vid stranden och poolen. Vi har gjort ett par utflykter till andra stränder för att få lite hotellinspiration. På fredag byter vi och antagligen till norra delen av white sand beach.

Dagarna rullar på här. Fort går det! Bara 17 dagar kvar nu! :) jag hade en släng av ngn thailandsbakterie här om natten och fick tillbringa natten i badrummet. Men var ändå ok på morgonen om ändå ngt trött. Olle är piggelin efter sin sjukdom och är nog den som håller igång mest av alla här om kvällarna. Han charmar alla vid middagen och alla borden sitter med fåniga leenden vid läpparna när han kommer vaggandes förbi. Han har fått lite kompisar hos personalen och ladyboyen Doa gillar han skarpt. Även Shawn som saknar sin lille son hemma i Pattaya. Olle har också fått thainamn nu Som pong som också betyder gentleman precis som Arvids Som chai. Olle har börjat säga sina första ord. "-Mamama" säger han när han är trött och vill komma upp eller när någon av oss säger mamma. "-Pa" är ett annat som såklart betyder lampa. Stor kille nu!

Arvid är som en säl och är i vattnet hela dagen (om vi är vid poolen). Han sover inte om dagarna då han inte har tid för det, så han är nära att somna vid middagen. Sötisen. Tyvärr har han börjat stamma lite av ngn anledning. Hoppas det är övergående. Ska surfa lite på det.

Sugrör och bestick är poppis numera

Bus vid lunchen!

Lite gung!

Olle nyvaken i vagnen
Olle har inte tid för foto. Allt ska utforskas!
Alla i familjen gillar de stora gungorna på stranden! Som piratskeppet när man gungar i dem!

Olle och Shawn vid strandbaren

1 kommentar:

Anonym sa...

Så roligt att läsa om er resa! Vi har det minst lila kämpigt här på Lanta med stressiga middagar. Johan tog sina första steg igår (vill inte gärna krypa på hårda golv) och vill absolut inte sitta still, äter helst själv vilket är svårt när man inte kan...
Hursomhelst, vi njuter av stranden, poolen och Sayang! Tusen tack för alla tips! Kram Karin

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan