2011-11-20

2011-11-20

Extreme home makeover

Veckan har varit ganska lugn på nattfronten, men så klart fick vi ett bakslag och Olle har härjat i två nätter igen. Iofs så tror jag det beror på tänder den här gången då han gnuggar händerna i munnen hela tiden, men ändå.  Den där eländiga nappen ramlar ur hela tiden och han sätter sig käpprak upp i sängen och gnyr. Man får lägga ner honom och stoppa i nappen typ 20 ggr per natt. Less blir man av sömnbrist. Så nu ska Ollemannen in i eget rum. Tänkte att han kanske vaknar till av oss. Samt så kanske inte jag vaknar till varje gång han gör det. 

Denna tanke tog fart på morgonen och vid lunch drog vi igång det stora omflyttningsprojektet. Möbler står nu på sniskan och grejer står utspridda i hela huset. Det är nu kväll och Olle sover i vårt rum fortfarande. Antar att man kan kalla det för ett misslyckat projekt?! Näe då. Inte helt iaf. Vi har flyttat ned datorbord, flyttat byrå, avvecklat ett sideboard och städat undan en hel del grejer som ska kasseras. Vi hann bara inte lyfta av två innerdörrar för att förflytta Olles säng innan han blev JÄTTETRÖTT. Så helt misslyckat är det inte. Det är bara allmänt kaos här just nu. Bilder blir det inte när det är klart heller för jag är allmänt missnöjd med att ha ett datorbord halvvägs in i köket. Snälla, kan inte tomten ge oss ett stort hus i julklapp?! Och förresten, vet ngn där ute vart man kan hitta ett assnyggt datorbord, modell mindre (max 1m brett)? Helst i vitt. Snälla, svara inte Ikea. Skulle vilja ha lite andra tips.

5 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.lindssnickeri.se/?sida=Lime


Om ni vill ha ett skrivbord med rätt namn =) Inte vitt dock men snyggt! Kram Kusin Sofia

Anonym sa...

Hello
Kolla in bolia, har snygga datorbord i högblankt vitt
Vet ej måtten dock. Boconcept brukar oxå ha bra compact living möbler :-)

johanna sa...

Letar efter det samma, då vi fått flytta in skrivbordet i sovrummet sedan Olle fick eget rum.

Här är några jag gillar:

http://thehome.se/mobler-inne/bord/skrivbord/kompakt-skrivbord-vit/

http://www.stalands.se/skrivbord-och-kontorsstolar/galaxy__4786

http://www.em.com/web/mobler_heminredning_hemmakontor/Webb/Produkter/Kontor/CHOICE_Byggbart_skrivbord_125x50-53585.aspx

Lycka till! Kram

ps. Ses i slutet av veckan? Promenad + lunch?

CattisL sa...

Det här kanske kan passa hos er. Kansas skrivbord på Mio

Bra med en täckt sida så man slippes se div sladdar.

Lycka till
Kram c

Maria sa...

Tack för alla tipsen. De ska noga övervägas. Alla är jättefina dock verkar alla ligga på 120 cm. :( Men skam den som ger sig!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan