2010-02-10

2010-02-10

Lunchdate

Idag träffade jag världens snällaste bebis (för hon sov hela tiden hihi). Lilla Tilla heter fröken och stolta mamman Anna visade upp henne över en lunch på söder. Hon är för söt! Jag fick en sekunds skymt av de fina mörkblå ögonen... Tiden gick fort och vips var man tvungen att jobba igen.

Vår kille hemma är jättesjuk i 40 graders feber. Han hade det hela dagen igår och hela dagen idag hittills. Vi tror på 3 dagars febern. Får se om det kommer några utslag snart. Han är iaf tapper och håller humöret uppe. Idag har han sovit totalt 5 h på dagen så kanske har han fått krafter att bekämpa det som bekymrar. Om det inte gått över till fredagmorgon måste vi åka in med honom, men det håller vi tummarna för att vi slipper.

Annars är man inne i jobblunket. Går bra på jobbet tycker jag ändå fastän man är ringrostig. Kodar ren Java för typ första gången på jobbet. Man ska väl lära sig ngn gång. Skoj är det att få gnugga geniknölarna lite. Pendlandet går sådär. Har varit problem hem både igår och idag pga av olyckor och trasiga tåg. Not ok! Får överväga alternativa lösningar om det alltid kommer att vara såhär...

Fröken Tilla

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan