2009-10-30

2009-10-30

Total rockad

Arvid är expert på att ta av sig sina strumpor. Så fort han får chansen åker de av. Någon som har några tips på hur man kan åtgärda detta lilla problem? Är väl ingen stor grej, men vips så slänger han dem ur vagnen t.ex igår på IKEA. Det gäller att man har ögon i nacken. Överdriver heller inte om han tog av dem 30 ggr igår.

Äntligen fick IKEA in våra garderober till sovrummet! Så nu börjar vår lilla omflyttning här hemma i hemmet; Sälja skåp i arbetsrum. Gästsäng in till arbetsrum. Montera garderoberna i sovrum. Sälja sovrumsmöbler. Flytta in grejer från skåpet till garderoberna. Flytta in Arvids säng i hans rum. Köpa nya sovrumsmöbler. Hängde ni med? :)
Hej här ligger jag på min 1-årsdag.

3 kommentarer:

johanna sa...

Krama Arvid i efterskott från oss! Nu måste vi verkligen ses snart då det finns två efterskottsfirare. Tips om strumporna: Sätt på han strumpbyxor :)
Kram Johanna

Maria sa...

Ja det bara måste vi! Ni har ju flyttat igen. Haha. Vi hinner bara med ett par besök i varje lägenhet. Det betyder att vi ses alldeles för sällan. Kom på att du inte fått tillbaka din amningskudde. Den kommer med nästa gång! Skötbordet lånar vi gärna en liten stund till. Om ni inte har behov av den snart vill säga ;)

Maria sa...

Haha. Sorry. Hade inte läst din blogg när jag skrev min kommentar. Det var roligt. GRATTIS!!!! Så glada för er skull. Hmm. Skrev jag även att ni flyttat redan? Jaja.

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan