2009-10-25

2009-10-25

Arvids 1-årskalas

Lugnet har åter lagt sig över Musseronvägen. Med ca 20 vuxna och 8 barn i huset blir det lätt en smågalen men mycket trevlig stämning. Huset fick visa vad det går för. Vi var alla speciellt glada då vi tre dagar tidigt firade Arvid på sin födelsedag. Det är nu ett år sedan vi stolta åkte hem med vårt lilla knyte. Arvid timade perfekt och sov en stund innan kalaset och var sen på jättebra humör. Släkt och vänner besökte honom.

Vi bjöd på smörgåstårta och tårta (jag glömde ta fram muffinsen jag bakade förra veckan). Arvid fick så fina presenter. Han är bortskämd vår lilla vän. Han fick bl.a. fina kläder, duplo lego, klossar, leksak att dra efter sig, instument (till sina föräldrars skräckblandade förtjusning), pedagogiskt mjukdjur, badleksaker, bok, bil att åka runt på, möbler, fina stickade goddjur (helt underbara), bultbräda och jag har säkert glömt något. Alla var nästan för generösa, men allt var jättefint! Arvid var så glad över att så många kom och grattade honom, men han blev lite trött efter ett tag. Det var så många att leka med.

Ett försök att fånga de tre kusinera på samma foto. Lättare sagt än gjort. Det här var bästa resultatet av ca 20 foton....
Arvid gosar med farfar

Maja (Arvids mammagruppskompis) kom med mamma Charlotte

Födelsedagsbarnet

Arvid med gammelfaster

Vi blåser ut ljuset

Det är roligt att fylla år!

Morfar är precis hemkommen från Brasilien

Alla var så snälla och gav Arvid så fina 1-årspresenter

Bilen fick inte plats på föregående foto. Jättefin från mormor & Stefan.

Av mamma och pappa fick Arvid möbler till sitt rum

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan