2009-10-12

2009-10-12

Helgen bara försvann

Helgen har sprungit förbi åter en gång. Fredagen spenderades inne i stan med kära Anna K. Vi lunchade på kulturhuset och tog sedan en långpromenad bort till Expressenskrapan. Vi fick en rundtur i kvällstidningarnas land. Mycket trevligt att se var kära Anna jobbar. Arvid var i sitt esse och flörtade med alla kollegor. En härligt solig dag down town. Arvid var som sagt på strålande humör och blev överförtjust när hundarna i Simon & Thomas attackerade hans vagn i butiken på Odengatan. På kvällen lämnade jag boysen hemma och hälsade på Sabina (Tiranas ägare) i Täby för några glas vin och tjejsnack.

Lördagen rullade förbi med storstädning, höstpromenad och vi hade sedan kära bror med familj på besök för att återigen uppleva lite fotbollsfiasko. Känns alltid som det blir fiasko numera. Jaja. Vad är väl ett VM i Sydafrika??? Arvid var i alla fall väldigt glad över kusin Viktors besök.

Under gårdagen gjorde vi typ ingenting. Vi planerad dock alla våra inköp vi skulle göra på IKEA idag. Visade sig att hälften av grejerna var slut. Vi fick därmed skjuta upp vårt kommande sovrumsprojekt några veckor. Men en full kasse med allt och inget för närmare tusenlappen blev det. Hur kommer det sig att det altlid blir så på IKEA? Vi avslutade ännu en långhelg med familjebad på mitt gym. Vi hade det hur mysigt som helst.

En trött kille blir omkringkörd av pappa i läragåvagnen

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan