2009-10-05

2009-10-05

Det händer grejer

Veckan är igång igen! Håkan var inte ledig idag. Men är så bortskämd med så mycket kvalitetstid från helgen i Rättvik att det känns ok ändå. Pysslade lite och började måla ett par väggdekorationer som ska sitta ovanför Arvids dörr. Återkommer med bilder.

Passade sedan på att bjuda över grannen Oksana på fika med hennes två tjejer. Vi har snart bott bredvid varandra ett år utan att varit inne hos varandra. Tänkte att det var dags... :)

Idag var nog första gången i Arvids liv som han bara sov en enda gång på hela dagen. Nog för att den gången varade i 2,5 h, men ändå! Stort tycker jag. Sen var han vaken från halv tre till kvart i nio utan tillstymmelse till gnäll. Vilken kille vi har!

Något hände i helgen när vi var borta. Arvid blev stora killen. Något gör så att vi knappt känner igen honom. Han har fått lite nya uttryck för sig och är liksom mer fysisk än tidigare. Svårt att sätta ord på, men vi är stolta så klart. Han har börjat försöka resa sig från golvet upp mot soffan idag. Vi fick även vår första puss igår jag och Håkan. Arvid blundade och lutade fram huvudet när vi ville pussa honom. Fick det tyvärr inte på bild.

Ja, får man ingen napp så får man hitta sig ngt annat....

1 kommentar:

Margith sa...

Hej
Helt klart blir Lill-Arvid stor när han får vara i Sandviken.
Grattis Maria på Jennydagen!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan