2008-11-17

2008-11-17

Vilken helg!

ojojoj. Vilken helg vi har haft! Massor av besök till lillkillen. Anna J, Henrik, Catrine, Martin, Peter, Camilla och kusin Marie var alla här igår. The more the marrier säger de ju!

Han har fått så sjukt fina presenter av alla. Arvid har fått sina första märkeskläder (det gäller att börja tidigt). Anna & Henrik gav Arvid en ursöt Ralph Lauren pyjamas, influgen direkt från USA, och Marie hade med sig urtuffa Adidas skor. Måste fota dem och lägga ut på bloggen någon dag.

Systeryster och Martin gav Arvid världens sötaste elefant. Den är ungefär dubbelt så stor som Arvid, men ser redan hur han kommer att släpa runt den i snabeln när han lärt sig tulta runt på egen hand. :) Han fick även ett kit med älgkläder. Hihi. Byxorna är ursöta med ett stort älghuvud på baken.

Tobbe & Marie var ju här i lördags så vi hade verkligen en fullspäckad helg. Alla är så nyfikna på lillkillen. Tyvärr hade han inte sitt bästa humör igår och det var nog första gången han var lite gnällig även när han inte var hungrig. Kanske avskräckte lillsyster från att skaffa sig en egen liten en inom det närmaste decenniet. hehe.

Har ju massor av foton som måste visas upp så här kommer de på lång rad!

Moster och Arvid

Gammelkusin Marie och lillkillen

Anna myser med Arvid

Marie och Arvid

Idag var vi på promenad i finvädret och vi spanade bl.a. in Babycafeet på torget vid Roslagsbanan. Ska nog ta och gå dit någon dag och knyta lite kontakter med lite andra föräldrar. Kan alltid vara trevligt att lära känna några andra här i området.

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan