2008-11-06

2008-11-06

Första promenaden

Mamma och Arvid myser i soffan. Mamma ser visst lite trött ut. Jag får skylla på mjölkstockning och långa nätter. :)
Första promenaden med vagnen är nu avklarad (den första på 150 m räknas inte). Han sov jättefint i vagnen hela vägen. Hur söt är han inte i sin lilla (men väldigt förstora) björndräkt! Sen fick han sova utomhus någon timme. Vilket var en höjdare tyckte han.

Arvid i vagnen.

Pappa tog kort på oss i fina vädret.

Imorgon ska vi till Danderyds sjukhus och göra ultraljud på mitt bröst som fortfarande krånglar. De ska kontrollera att det inte är någon varbildning i det. Om det är det ska de tömma det med en spruta. :( Så det är jättesynd om mamma just nu (tycker hon själv i alla fall). Som tur är går det att amma som vanligt så Arvid drabbas inte alls.

3 kommentarer:

CattisL sa...

Skönt att höra att allt var ok! Hoppas att det går bättre med amningen. Hur är vagnen då nu när du får använda den i skarpt läge? ;)

Kram lillasyster

Annika Wacker sa...

Alltsa, bilden dar han sover i vagnen ar ju bara sa bra! Ser ut som att han ligger pa en jattebjorn och dunar! Hoppas inte att alla klader jag kopt e sadar stora :S kramis Faster Annika

Maria sa...

Kläderna är toppen. Vi har inte hunnit använda allt än. Giraffbodysarna och de båda med zoodjur är frekvent använda hittills. Girafferna är lite stora, men han är nog mellan 50 och 56 i storlek nu så han växer snart i dem.

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan