2008-11-04

2008-11-04

En vecka gammal

Arvid fyllde 1 vecka i natt. Tänk vad mycket som hänt den senaste veckan. Helt galet. Han kom till världen. Vi har varit på BB ett par dagar. Tagit med oss honom till sitt nya hem. Haft en massa finbesök av släkt och vänner. Har tagit PKU test inne i stan. Fått ett namn. Kissat och bajsat på mamma och pappa. Fått ett eget personnummer. Listan är redan lång...

Arvid vaken. Ser nästan lite rödhårig ut på bilden, men han är snarare ljus, ljus brun. Han är duktig på att charma mamma och pappa med de fina ögonen.


Navelsnutten ramlade av igår. Så nu har han en jättefin navel.

Idag ska vi försöka ta vår första promenad med vagnen. Får se hur det går. :)

Håkan är just nu och pratar med mäklaren i vår lägenhet i Sundbyberg. Vi får se hur och när den går ut för försäljning. Om det är någon som ni vet vill köpa en fin lägenhet till bra pris (stockholmspriser mätt) så är det bara att höra av sig. Tror den kommer att ha utgångspris ca 1250000 och den kostar 3400 kr i avgift och är en 3:a på 79 kvadrat högst upp med stor balkong.

Morbror och Camilla var på besök igår och Arvid hittade genast sin favoritposition på morbror Peters bröst. Här ligger de och kikar på fotboll tillsammans.

Arvid tillsammans med morbror i soffan.

1 kommentar:

CattisL sa...

Åhh vad fin han är! Grattis Arvid 1 vecka gammal! Kramis

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan