2008-11-02

2008-11-02

Många besökare till lillkillen

Han är så vacker vår lille kille. Så fort han är vaken passar vi på och myser så mkt vi bara kan. Tyvärr sover han mest hela tiden. Man längtar tills han ska vakna. Jag saknar honom bara jag sitter i ett annat rum ett tag. Nog mammakänslorna som sätter in...

I helgen har vi haft finbesök. Farmor och farfar var här. Lillen visade sig från sin bästa sida när vi skulle visa hur duktiga vi var på att byta blöja och bajsade och kissade ner hela badrummet. Det stod som en fontän ur rumpan. hihi. Mamma blev lite nervös.

Farmor och lillen.

Anna var här igår också och hon är numera lillens officiella sagotant :). De kommer att ha många mysiga sagostunder tillsammans.

Idag var Gert & Therese här på eftermiddagen. Vi har fått så många fina presenter av alla. Farmor och farfar hade med sig mobil att hänga över sängen, pyjamas och sockor, nappar och en jättefin traktor. För övrigt precis en minikopia av den traktor de har hemma på Söderkulla. Farfar kommer att vara favoriten när han får köra runt i den riktiga tillsammans med honom.... Anna, Gert & Therese hade med sig helt underbart fina kläder tills dess han blir lite större.

Therese och lillkillen.

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan