2015-12-31

2015-12-31

Juldagar på Söderkulla

Juldagen och bilen styrdes vidare mot Söderkulla och farmor och farfar. Vilken härlig jul vi fick ha. Bortskämda som få. Först hos bror och sen här. Vi kom precis innan farbror Roger och Claudia som kört från Götet. Kusinerna dök upp dagen efter.

Det bjöds på julbord och en massa gott! Åt och åt och åt. Lade nog på mig ett par kg. :) Men det är ju en massa nyttigheter också, såsom lax och ägg så gör kanske inte så mkt. Det är värre när man går all in i godishyllan (ja det finns en sådan). Några vändor var jag minsann där med.

Snön uteblev ju som bekant i år. Men vi hade det mysigt ändå. Det var lite ruggigt ute trots snöns fråvaro. Det blev mat av fåglar och får. Elsa älskar gungan och skulle prompt gunga hur länge som helst. Hugo försökte göra oss till julkanon och fick stanna inomhus (som sedvanligt). Farlig den där fågeln. Ett under att han lever fortfarande. Haha. Vi passade på att köra fyrhjulingen nu när det var barmark och det blev även lite promenad i skogen och ner till hagarna förutom julmys inne.

Arvid tappade sin andra tand. De trillar ut på löpande band nu!

Elsa och Inez har börjat leka lite tillsammans. Småtjejerna kommer att bli ett riktigt team. Killarna har ju redan skapat sig ett eget. De leker riktigt fint. Förut hade Olle och Alfred lite samarbetssvårigheter, men det har verkligen gett med sig nu. Skoj att se! Olle tar verkligen fint hand om lilla Inez också. Tänk om han kunde vara lika snäll mot lillasyster (som han gärna gnabbas lite med).

Elsa har verkligen fattat tycke för Valle och är inte ett dugg rädd för honom fastän han fortfarande är högre än henne. De leker och leker. Fast han tycker nog att hon kastar lite kort. Det kommer snart det med!

Tack snälla för en fin jul och för att ni tog så fint hand om oss. ♥

Elsa på långpromenad med Valle (lång för henne)


Elsa försökte ge fåren lite mat

Valle hittade äntligen en kompis som aldrig gav upp. 


Olle matade fåren och lyckades

Det vankas julbord


Grabbarna busar vid barnbordet

Arvid och farmor väntar på fikat



Memory

Jaha. Snöfritt i år. Men det går ju bra det med!


Grabbarna hittade lite ägg som hönorna gömt undan i vedboden.

Osminkad och dann. Det bjuder jag på!


Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan