2015-12-23

2015-12-23

Vi tänkte om och tänkte rätt

Vi har länge tänkt att det inte skulle bli någon vinterresa för oss i år. Det är så mycket i luften ändå så här med nytt hus på gång, försäljning, flytt m.m. De tankarna fick dominera ett bra tag och nu i mörkaste december så insåg vi ju vårt misstag (det är lätt hänt att man omvärderar sådana beslut då). Och vi insåg ju att det är ju faktiskt resorna man ser fram emot. Att bara få umgås med familjen, njuta av sol och bad, god mat, varandras sällskap och helt kravlöst bara få vara med varandra. Det fungerar ibland hemma med, men helt kravlöst blir det ju aldrig och 30 grader och sol och bad blir det aldrig heller för den delen. Så vi tänkte om och tänkte rätt. Resan är nu bokad och det känns mer rätt än någonsin.

Vi kör så klart på det gamla konceptet dvs Thailand en lite längre resa. Jag var bra sugen på Florida denna gång, men inser att jag vill åka runt en hel del då och att Elsa inte skulle uppskatta bilresorna och en missnöjd minsting kan påverka det mesta på en annars komplett resa. Den resan lägger vi helt enkelt på "att göra listan".

Så denna gång fick vi ansöka om ledigt från skolan för första gången. Och att vara ledig 10 dagar var inga som helst problem för Arvid enligt fröken (även om vi inte skickat in ledighetsansökan än). Han har inte haft en enda frånvarodag under 1:an. Han räknar på den svåraste nivån i matteboken och läser jättebra. Vi ska få med oss lite läxa vilket ju bara blir mysigt när vi är borta och kan sitta i solstolen och pyssla med den.

En gammal beprövad strand fick det bli och en ny. Mer om det i senare inlägg. Nu suger jag på karamellen över att ha en resa bokad. Det är nästan den bästa känslan!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan