2015-12-31

2015-12-31

Favorit i repris - Nyårsafton 2015

Årets nyårsafton blev en favorit i repris från förra året. Eller kanske kan man kalla det för en bättre repris på förra året.

Vi hade två tjejer som var betydligt mer svårjobbade nyårsafton 2014. 2015 hade vi två harmoniska töser, som var 1 år äldre och som var friska (nästan helt friska hur som helst). Förra året var vi vakna typ hela natten då Elsa nog hade halsont och jag åkte på halsont under natten. En sjukdom som verkligen gjorde starten på förra året lite tråkig då det tog nästan en hel vecka innan det gav med sig.

Barnen leker riktigt fint tillsammans. Alfred och Inez lekrum går ju inte av för hackor heller. Massor att göra och barnen tröttnar aldrig där inne. Vi började nyårsafton efter lunch och med att tjejerna fick sova. Därav en massa tid för oss vuxna för kaffe och uppladdning.

Toast skagen och toast med laxröra till förrätt. Mums! Söderkulla fick stå för huvudrätten återigen. Oxfilé är ju så rätt på nyårsafton. Vi körde en gammal klassiker hasselbackspotatis, såser, sparris, grönsallad. Mums! När det var dags för efterrätt var vi alla ganska proppade. haha.

Barnen kalasade på godis och glass. Olle bad om att få lägga sig kl 21. Arvid var sugen på att få se tolvslaget, men fick också knoppa in tidigare. Nästa år kanske.

Det blev en riktigt mysig kväll och vi drog igång Settlers när barnen somnat. Jag försvarade min titel från förra året. Så ordningen är fortsatt återställd. Tack A&G för en riktigt trevlig nyårsafton! ♥

Olle med sin drömska blick. :)

Någon försökte undvika selfien. Se, det gick inte! :)





















Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan