2015-05-05

2015-05-05

Keukenhof - tulpanparadiset

Tredje dagen var helt avsatt till de härliga trädgårdarna, Keukenhof. Intressant namn, men keuken ska visst betyda kök... Nåväl. Några ordvitsar har vi väl hunnit avverka kring detta. Mogna som vi är... :)

Det gick direktbussar från Shiphol ut. Hade väl inga direkt förväntningar. Lite tulpaner visste jag att vi skulle få se. Det var dock enormt vackert! Så fint skött och det var vackra blommor i mängder. Ungefär hur många som helst.

Diana gick bananas och sprang runt och kikade och fotade allt. Uffe lär vara mätt på blombilder nu... Vi som var med blev lite småmätta på blommor efter några timmar, men njöt ändå av det härliga vädret och den fantastiskt vackra parken. Vi sänkte väl medelåldern något. Men faktiskt är det positivt att göra sight seeing med än äldre medelålder då det var förvånansvärt lugnt trots allt folk. Om ni ska till Amsterdam tycker jag definitivt att ni ska göra ett besök här. Det är bara öppet ett par månader per år, då tulpanerna blommar. Så ni får planera att besöka Amsterdam under våren. Superfin dag och jag tror alla var väldigt nöjda med dagen.
















Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan