2015-05-14

2015-05-14

Bra start på en kvalitetshelg!

Hehe. Min blogg har visst Gone mad! Med fina stopptecken all over. Fint! ;)
Får försöka mig på att ändra på det när det finns tid. Verkar var någon bild i cyberspace som ersatts med en annan... Typ i nästa liv eller så kanske jag har fått tid att få till det. Som ni märker har bloggen trillat ner lite på viktighetslistan, men kämpar på för att uppdatera lite då och då. Så är det ju i livet. Finns inte tid över för allt.

Vi har haft en underbar långhelg i alla fall med en massa kvalitetstid. I torsdags var vi ute i Igelbäckens naturreservat och grillade. Så himla fint där fastän det ligger så centralt. Skulle man inte se Kistatornet sticka upp i fjärran och ett svagt brus från E18 hade man nästan trott att man var i ödemarken. Det finns så många fina spår där. En massa grillplatser och allra närmast Ursviks motionsområde (där man parkerar) finns en massa fina små lekplatser inbyggda i skogen. Utegym, vanliga lekplatser och grillplatser finns så klart med. Rekommenderas!

Vädret var inte strålande, men tillräckligt bra. Vi njöt av elden, grillade korv, skogspromenad och lekar. Tror vi promenerade ungefär 6 km. Det var kämpigt för Olle som blev trött i benen (fast den här gången var han iaf frisk! :)). Men med lite manande ord och paus så gick det vägen tillslut. Sista hundratalet meter fick han låna Oskars vagn och det var ju gött. Arvid knatade på hela vägen och körde till och med Oskars vagn en stor del av biten. Pigga ben! Det blev en riktigt fin start på vår kvalitetshelg.
 
Eld på gång!






Två sniglar som parar sig. Inte vanligaste synen.

Korv-Olle

Fina hagar

Skogsmulle

Mycket att kika på


Lite gym på det!

Magträning

Elsa gick sista biten.


Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan