2015-05-05

2015-05-05

Amsterdam - shopping- & sightseeingdag

Vi beslutade oss för shopping och att göra stan dag två. Vi småbarnsmammor ville prompt till Bugaboo Store (för det märket är ju nederländskt), Diana ville se blomstermarknaden. Vi alla önskade en sightseeingtur med båt på kanalerna. Shoppinggatorna skulle avverkas och så klart lite gott att fika och luncha också. Allt detta hann vi med. Lite gott att dricka blev det också när vi gjorde säsongens första besök på uteservering (i alla fall för min del).

Det blev en perfekt planering att avverka båtturen på förmiddagen med en rykande Starbuckskaffe i handen då vädret var lite kylslaget och regnet nästan hängde i luften. Sen spenderade vi dagen med shopping och att strosa runt den härliga staden. Vi åkte hem en sväng för att byta om inför kvällen och åt mexikanskt. Självklart vallade jag även runt tjejerna till Red light district. Det hör liksom till att man ska ha sett det. En fin andra dag!

Vätskepåfyllning

Turister?! Javisst!

Fina byggnader runt om Amsterdam

Husbåtar är vanliga. Finns tusentals och folk betalar miljonbelopp för att köpa och bo i dem.

Enda stället i Amsterdam som man visst ska kunna se 7 (?) broar. Mitt iPhoneobjektiv gjorde visst inte vyn rättvisa. Men två kan ni väl se iaf?!


Ni visste väl att Amsterdam är en cykelstad av rang? Här cykelgarage i flera våningar.

Lite intressant shopping på blomstermarknaden.


Några limited editions

Some unserious shopping

Intressant fickparkering. Sen ska man ta sig ut också.

Lite rolig shopping till barnen.

Lite bubbel och mammorna blev supernöjda. 






Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan