2015-04-08

2015-04-08

Slut på sjukdomar och härliga sömn

Oj. Nu har vi väl äntligen varit sjuka klart. Trodde vi var friska igen när vi åkte iväg till Söderkulla inför påsken, men visade sig att Olle istället blev sämre när vi kom dit och var i stort sett däckad hela påskhelgen. Får hoppas att vi inte drog med sjukdomar till alla andra som var där. Inte förrän igår (tisdag) var han väl riktigt på benen igen.

Vi var ju till läkaren med Elsa trots allt i början av förra veckan. De ville lyssna på henne när hon haft 39-40 grader i ca 5 dagar. Det visade sig att hon hade en elak halsinfektion så var bara att vänta ut. Under tiden hon varit sjuk så har hon inte velat ha nappen och inte så konstigt kanske om halsen gör ont. Det är bara det att nu när hon är frisk så fortsätter hon att vägra nappen. Hon tar den i handen och slänger i väg den. Sötnosen. :)

Det har nog gått nästan 2 veckor utan napp nu. Fördelen med detta oplanerade nappstopp är ju att hon nu sover hela nätterna. Inga tappade nappar att plugga i. Hur fantastiskt är inte det!? Så vi har väl sovit hela nätterna i en vecka nu ungefär. Tänk om det kunde fortsätta så här hela livet nu?! Vad pigga vi kommer att vara! I och med att vi haft sjukdomar hemma som avlöst varandra har det inte blivit så mycket utflykter utan mycket av det lugna livet hemma senaste tiden. Undantaget förstås är ju vår härliga påskhelg på Söderkulla. Annars blev det full fart när vi kom hem igen från den, men trädgårdsarbete med bl.a. häckklippning och ogräsrensning, träning och däckbyten. Tyvärr visade sig inte påskvädret från sin bättre sida, men på annandagen var det ändå riktigt ok.

Här kommer några hemmabilder från Elsas vardag de senaste dagarna:

Hon hjälper gärna till att gå med soporna. Här på väg till soprummet.

Sandlådan är invigd.

Killarnas sparkcyklar är väldigt populära.

Vi monterade cykelstolen och gjorde en premiärvända tillsammans med Arvid. Väldigt uppskattat av alla inblandade.

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan