2015-04-30

2015-04-30

Amsterdam - vi möts igen!

I höstas var jag i Amsterdam med jobbet. Nu var det dags igen! Jag åkte dit med fina tjejer (svärmor och svägerskor). Diana fick en fin födelsedagspresent av Annika och vi övriga ville så klart hänga på. Vi blev fulltaliga på Shiphol då vi kom från både Stockholm och Göteborg. Flygning är nästan en njutnng när man får bara sätta sig, läsa en bra bok och zippa på en kaffe. 1 h 40 min senare var vi framme. Smidigt resmål!!

Efter lite ofrivillig sightseeing med tågen (råkade ta direkttåg och missade vår hållplats) hittade vi till vårt hotell. Annika hade hittat ett kanonrum där vi alla kunde sova tillsammans. Hotellet låg en bit utanförs stan, men vi lärde oss snabbt var spårvagnen gick och resorna dit gick riktigt fint och tog bara ca 20 min. Hotellet var fint så det var värt det lilla besväret. Det ska annars vara ganska svårt att hitta prisvärda hotell i Amsterdam.

Efter incheckning begav vi oss in till stan för middag. Vi strosade runt inne i stan under lördagskvällen och sprang efter ett tag på en perfekt liten restaurang som bjöd på gott grillat och VÄLDIGT gott vin! ;) En fin start på vår weekend!



Inte lätt det här med att åka spårvagn


En av alla hundratals kanaler

Gänget

1 kommentar:

Söderkulla sa...

Jättefin och mysig present. Tack allihopa.
Kram svärmor/mamma

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan