2015-04-27

2015-04-27

Inskolning pågår!

Första dagen på dagis idag för Elsa. Vilken milstolpe i livet! Sista gången det blir inskolning i vår familj. En milstolpe även för oss andra. Håkan sköter inskolningen och Olle med så klart eftersom han går på samma avdelning.

Elsa tog det hela med ro och de började med utelek med rutchkana och bollek. Följt av lite innelek, lunch och vila. Det tog ett tag för henne att somna inomhus. Kan ju inte klandra henne med allt nytt som pågår och hon sov ungefär en timme och det är bra mycket kortare än vanligt. Ingen lunch åt hon heller direkt utan pillade bara i sig lite sylt och kanske lite fragment av köttbullarna och potatisen. Men hon verkade nöjd med dagen och hon fick en större tjej som fattade tycke för henne och höll henne sällskap. Hon var glad och nöjd och det var väl det viktigaste. Allt som allt en fin första dag för vår fina tjej.

Det är nog bra för henne att börja dagis då hon börjar bli lite väl världsvan och talar om för alla oss andra hur vi ska göra och inte här hemma. Och det kan vi inte missa för då "pratar" hon ganska högt. Olle skötte sig galant. Vi var lite oroliga då han gärna gör sin lillasyster lite putt genom att retas. Men det var inga sådana tendenser alls idag vilket lovar gott. Nu ska de iofs bara gå tillsammans fram till sommaren och sen blir det 8 veckor semester för finingarna. Efter sommaren börjar Olle på en ny avdelning och Elsa får klara sig själv. Ska nog gå fint. Men först ska vi klara av resten av inskolningen. To be continued!







2 kommentarer:

Söderkulla sa...

Ser så nöjd ut lilla Elsa. Kommer nog gå jättebra med alla nya leksaker och kompisar.
Kram
Farmor och farfar

Maria sa...

ja det går fint! Det är lite småknackigt med hennes luncher. Fast hon äter ikapp på mellis. Sovningarna är lite ryckiga också. Fast hon vänjer sig väl snart. På torsdag är hennes första dag på egen hand. :) Kramar!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan