2015-04-14

2015-04-14

Några kontroller!

Olle som ju är stora killen hade sin 4-årskontroll idag. Håkan tog alla barnen dit efter hämtning då det är en favorit att få leka med deras leksaker. Allt gick galant. Syn och hörsel var tipp topp. Olle kunde se allt på nedersta raden. Han ritade streckgubbe utan problem, räknade till fem och kunde alla färger.  Balanserade även på ett streck. Han är 110 cm lång och väger 18,5 kg. Check i rumpan på honom!

Vi hade egentligen en senare tid i månaden för Elsas 18-månaderskontroll, men de rev av kontrollen nu när hon ändå var på plats. Skönt! Tyvärr så har Elsas vikt dippat igen på kurvan. Fast kanske inte så konstigt i och med att hon varit sjuk sedan senste besöket. Hon väger alltså 10,015 kg och är 81,5 cm lång. Vi fick frågor om talet och just nu kan hon säga mamma, pappa, titt-ut, hej. Hon förstår dock desto mer och gör nästan allt man ber henne om. Hon fick även rita med krita och stapla klossar. Gick galant alltihopa. Sprutan har vi ju tagit inför Thailandsresan och slapp den idag. Check i rumpan även för henne.

Arvid kommer ju aldrig mer behöva gå till BVC utan ska ju göra sina kontroller hos skolsköterskan framöver. Fast det har vi inte fått någon kallelse till än.
Olle hjälper till i trädgården för ett par veckor sedan

Fina Olle i mormors minneslund i lördags

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan