2015-02-02

2015-02-02

Nytt hotell och lite strandtankar

Vi sa hej då till bangtao och nya bekanta. Det är alltid lite vemodigt, men man vet ju aldrig! Kanske kommer vi tillbaka igen.

Efter en smidig transfer på ca 15 min har vi nu spenderat ett par heldagar på monsterkomplexet Sunwing vid kamala bech. My god vad stort och mycket folk. Mycket att göra. MÅNGA pooler. Vi fann oss snabbt tillrätta i ett litet avskilt hörn vid lekparken, gymmet och barnpool med skugga. Där har vi blivit kvar. Vi fick tyvärr ett rum väldigt nära där uppträdandena sker på kvällen så nynnar just nu med till YMCA här innifrån rummet. Mycket irri. Barnen somnar ändå och det slutar innan 22 så gör väl inte så mycket. Rummen och hela hotellet är mycket fräschare än Sunwing Bangtao, men bangtao har mer känsla tycker jag. Vi har redan funnit lite bekanta. Gammal kollega till håkan med mysig familj och det sjukaste av allt är att vi träffade samma familj som vi träffade på bangtao för två år sedan. Vi kom samma dag hit. Hihi. Vi får väl slå till och köpa de där markiserna till huset nu då (han har markisfirma). Vi har ju väntat i två år på det bästa priset nu. ;) jag har hunnit med lite träning och tog med elsa på power walk idag. Har besökt gymmet här och hängt med på vattengympan. Med barnen har vi spelat pingis, lekt i lekparken, åkt alla vattenrutschkanor, varit inne på miniland, haft vattendisco och varit på show ikväll. Då har vi väl nyttjat en tredjedel av vad som erbjudits. Det finns att göra förutom allt "normalt" solande och badande. Det är härligt även om det är Svennebanan delux.

Elsa fick sig ett nytt thainamn och hon är nu en Som Jing, som i beautiful lady. Passar henne och det är taget.

Stranden känns mer exploaterad än bangtao och det finns mängder med restauranger längs med stranden. Ärligt talat har vi inte varit och badat på stranden än. Det är MYCKET sol där och vet inte om barnen pallar det. Vi ska testa att vara där imorgon förmiddag. På bangtao var vi så bortskämda med skugga hela morgonen och långt efter lunch. Vi har haft fina middagar här än så länge och nu har vi äntligen kunnat sitta med sanden under fötterna när vi äte. Alla såna möjligheter var nästan borta på Bangtao i och med nya regelverken för restaurager och solstolar m.m. Här på kamala verkar restaurangerna ändå få ligga kvar typ på stranden (i alla fall en bit in). Stränderna känns verkligen tomma när allt fått flytta bort. På gott och ont. Bangtaostranden är ännu vackrare nu utan solstolar och inte ett skräp typ någonstans. Än så länge vinner bangtao strandmässigt också i jämförelse med kamala, men vi ska som sagt utforska den bättre imorgon. Vi dunkar på här i bananlandet och njuter av draget, solandet och allt som finns här för barnen.

Sista bilderna från bangtao:

Sista kvällen
Kompisarna från hotellet
Poolhäng alldeles innan hemgång
Familjebild
Och några nya från kamala:
Nyvaken elsa på solstolen
Elsa och jag hälsar på lollo
Vattenminidisco
 

 

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan