2015-02-10

2015-02-10

Ledset mammahjärta. Inte mycket Olle kvar.

Olle har haft ett par väldigt tuffa dygn. Inte förrän ikväll tog han sina första tuggor. Vitt ris blev det första efter att bara ha ätit några chips på två dygn. Vätska har han druckit massor av idag. Igår var det svårare att få behålla även det. Han somnade ikväll med ett leende på läpparna då arvid och elsa busade för fullt här på hotellrummet, så det bådar gott för imorgon. Men så smal han är nu. Skinn och ben. Nu får vi hem och äta upp oss. Det gör så ont i mammahjärtat att se honom så nedstämd och det är vi som släpat med honom på alla dessa äventyr. Hoppas han tycker det varit värt det ändå.

Så dessa båda dagar har sett lite annorlunda ut. Vi har faktiskt varit ner på stranden ändå där olle legat och sovit i skuggan. På eftermiddagen har vi badat från vårt rum och olle har sovit inomhus under tiden. Vi har ju en egen liten trädgård med solstolar, parasoll, matbord och stolar att nyttja. Strax utanför ligger en av de 8 poolerna så det är bara att hoppa i när det behagar. Vi har ätit frukost och middagar i omgångar för att inte behöva ta med honom ut till restauranger i onödan. Luncherna har varit undantaget då han mest vilat i elsas vagn då vi andra ätit (inte elsa då för hon äter typ bara frukost här borta).

Så nu hoppas vi på några friska dagar innan hemresa på lördag. En riktig ljuspunkt är ju att arvid simmat sina första meter här på simskolan. När de blivit 10m ska han få välja ut någon fin present hemma. Han är så stolt över sig själv och det är även vi föräldrar så klart.

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan