2015-02-07

2015-02-07

Lite sjukdom och lite semestervardag

Oj. Dagarna rinner iväg! En vecka kvar nu. Med blandade känslor ger vi oss in i sista veckan. Det är fullt ös här. Vi har haft lite sjukdom, men det har gått fint ändå måste jag säga. Olle klagade över ett av sina ögon och ville ha både solhatt och glasögon på sig hela tiden då ljuset smärtade. Vi gick till läkaren på hotellet efter ett par dagar och de skickade oss vidare till ögonspecialist på sjukhuset. Det var tipp topp vård som vanligt här borta. De hittade ett pyttelitet sandkorn som fastnat på hornhinnan. Klart det gjorde ont! De tog bort det med en tops. Jag besparar er de läskiga bilderna håkan tog på ögat på videoskärmen. Ögon är läskiga! Vi har återbesök om ett par dagar, men olle har inte klagat sedan dess. Kanske lite bara när vi ger honom de ögondroppar han ska ha en vecka.
Förutom det fick han även en matförgiftning light samma kväll. Alltid olle som drabbas stackarn. Men han är en tuffing! En kräkning och feber på natten gjorde susen. Han har ätit i stort sett som vanligt sedan dess (han blev dålig igårkväll).
Annats njuter vi av dagarna här. Hotellet är i mesta laget för oss. Vi vill ha det enkelt javisst, men vi behöver inte alls ha det så stort det är här. Men det är mysigt ändå. Jag har också kännt av ngt i magen idag så undvek träning. Det blir många vackra bilder nere på stranden i solnedgången. Idag var vi inte ner då vi latade oss vid poolen ända till kl 18. Arvid gick för första gången på simskola här idag och kommer att gå 4 ggr till. De hade jätteskoj! Arvid har tränat simning med oss en hel del, men inte riktigt nått ända fram. Vi tänkte att de andra barnen och simlärarna kunde ge honom en skjuts framåt.
Vi äter alla våra luncher på restaurang Fino nere vid stranden efter vårt förmiddagshäng på stranden. De är jättetrevliga där och maten är superbra! Sen knallar vi upp till poolerna som tyvärr inte ligger i direkt anslutning till stranden. Vårt rum ligger också där. Där blir det bad och lek ända till kvällen. Vi vuxna har besökt gymmet en del också. Pojkarna går inomhus på miniland och leker nästan varje dag. De har mängder med smålego, duplo, småbilar, tecknat, pyssel, bilmattor m.m. Det är välbehövligt med en paus från solen ibland. Det var kort från oss!
Killarna visade sig gilla schack!
Innan läkarbesöket
Efter läkarbesöket
Elsa fick låna en dansande katt igår på middagen. Ni från söderkulla, tänk er den sjungande fisken...

Kvällshäng på rummet

Elsa tittar på show
Arvid fick fota oss. Vem behöver selfiepinnarna de säljer på stranden!?
Foton från min morgonpromenad

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan