2013-11-21

2013-11-21

Elsa 1 månad

Åh, panik! Tiden går så fort! Snart är hon en stor bebis istället för vår minililla! Inte något ont med det, men ändå. Känslan av att tiden rinner iväg kan vara ganska påtaglig ibland. Sedan har ju så klart alla åldrar sina bra och mindre bra stunder.

Hon är som ni redan vet en nöjd tjej och hon har börjat fokusera blicken på saker och kan ligga och titta på figurerna i babysittern ett bra tag. Handen har också dykt upp som något intressant att titta på. Det är fortfarande mat, sömn och bajs som tar upp mesta av hennes tid och jag uppskattar att hon säkert sover 18 h om dygnet fortfarande. Hon ler en massa och det går att locka fram det om man busar tillräckligt mycket (läs pratar bebisspråk).

Hon har fått en massa hormonprickar och allt sånt där har man ju glömt bort. En googling så hade oron lagt sig. "Hormonprickar kommer som mest vid 4 veckors ålder". Case closed. Annars finns det ju inget mysigare än att ha henne kind mot kind. Hon är så len och luktar så gott. Ska försöka memorera känslan livet ut. Det vore en bra sak att uppfinna. En minnes/känslofångare. Vore ngt.

Liten bebis på badrumsmattan 
(de är ju så söta när de har så här korta armar. Når liksom knappt över öronen)

Här ser hon lite mer rejäl ut

Pappa är rolig

1 kommentar:

Anders Nilsson sa...

Oj, hänger inte med i svängarna men grattis till tillökningen.

"onkel" Anders

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan