2013-11-11

2013-11-11

Arvids 5-årskalas

Söndagen spenderades med kalas här hemma. 9 barn plus några föräldrar och ett par småsyskon fyllde huset. Vi fick även lite besök från släkten samtidigt. Så det var galet värre här hemma! Arvid stortrivdes tillsammans med sina kompisar och som föräldrar är det körigt värre. Alla barnen vill ju bli serverade samtidigt. Det var mycket tjo och tjim. Så mycket att vi får gå i dvala en vecka nu. :) Arvid blev så fint uppvaktad och huvudtemat för dagens presenter var Lego. Inte undra på att han är så nöjd. Vi byggde hela kvällen igår och har fortsatt idag. Kusinerna Malte och Vilmer var på plats tillsammans med föräldrar för att fira. Bror kom förbi för att gratta en sväng utan barn då kusinerna är förkylda där hemma. Även Roger och Claudia kom förbi en sväng på väg söderut till Göteborg. Så det var trevligt värre!

Vi körde korv med bröd inledningsvis och tog sedan lekpaus innan vi serverade bullar, kärleksmums, chokladbollar och kakor. Så det blev ganska hög ljudnivå på barnen av sockerchocken. Fick en kladdig glasshand på tröjan av en av tjejerna och sen kläckte hon kommentaren: "Maria, du har ju spillt glass på tröjan!" Vad säger man? Bara att bita ihop. haha. Tack alla för den fina uppvaktningen av vår stora kille!

Även Fia-Lotta fick fina presenter av både moster och mormor. Så fint så! Dagen till ära invigde hon sina fina tossor från morfar. Sockersöta!

Finklädda bröder bygger lego i väntan på gästerna

Lugnet innan stormen

Fullt hus!

Blåser ljusen

Roger och Claudia tränar lite

Fiskdamm

Broder tuck och Vilmer

Storvikarna klämmer lite på Fia-Lotta

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan