2011-06-12

2011-06-12

Skärgårdsdag på Grinda

Hela familjen tog skärgårdsbåten ut till Grinda från Vaxholm. Det tar ju inte så lång tid att åka bil till Vaxholm från oss så smidigare än att åka från city. Lördagen bjöd på tryckande hetta och det var skönt att komma ut till havet. Vi firade morfar som fyllt 65 år med picknick i det gröna. Det var redan många turister som sökt sig ut till Grinda. Alla kusinerna var samlade och det är så mysigt att se dem tillsammans. Efter en härlig dag med sol och lek åkte vi hem till oss för en grillkväll. Barnen lekte i bilpoolen medan vi andra tog oss lite gott att dricka och tände grillen. Håkan fick högsta betyg på den grillade Söderkullarostbiffen. Malte fick sig en oönskad dusch av Viktor som hällde en hink iskallt vatten över honom. Stackars Malte, men det såg ganska skoj ut.

Olle var en jättesnäll kille hela dagen utom en kort session av skrik i vagnen på ön. Vagnen är ju som bekant inte hans favoritställe. Men ibland är det konstigt för då kan han vakna i vagnen och ligga helt tyst och leka med mobilen. Det vore intressent att veta vad det är som gör han så arg ibland.

Arvid tyckte det var spännande att åka båt och den här dagen valde vi att inte ta med någon vagn till honom. Det var lite läskigt då det var första gången. Men han klarade det toppen och fick lite hjälp av pappas axlar ibland. Han har ju som bekant slutat sova och klarar nästan alla dagar nu. Idag (läs Söndag) så smög han upp i loungegruppen och tänkte sova när vi inte såg, så man fick hålla koll. Den lilla busungen!

Det finaste man har sätter man på bordet!
Födelsedagsbarnet med den nyöppnade presenten
Teknikhåcke
Utsikt över Grinda gästhamn
Kusin Viktor delar ut kramar
Bollek
Kusinerna leker följa John

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan