2011-05-04

2011-05-04

Olle 2 månader

Stort grattis säger vi idag till vår lilla vän som fyller 2 månader. Tiden går så fort. Tänk att han inte fanns för bara ett tag sedan och nu kan man inte tänka sig ett liv utan honom. Det är full rulle här hemma. Det är kämpigt att bara hinna med det dagliga som att laga mat och hålla efter alla grejer här hemma och då är Olle en snäll bebis och endast lite orolig om kvällarna. Kan tänka mig de som är ledsna hela dagarna.

Olle älskar att ligga på mamma eller pappa och sova. Det är supermysigt, men blir inte så mkt gjort som man borde. Vagnen fungerar också att sova i, men då vaknar han så fort vi kommer hem efter promenaden och vagnen blir parkerad utanför. Nu har det faktiskt hänt att han somnat om igen när han vaknar till i babysittern. Kanske håller han på och bli lite mer självständig så att han tycker att det är ok att vara ifrån mamma och pappa. Han har nu växt i stl 62 och jag har börjat snegla på högen med 68. Han äter och växer vår lille son.

Olle och hans kanin

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Olle, lille sötnos!
puss och kram
Mormor

Anonym sa...

Va fin han är lillebror Olle :)
Vi får ta oss i kragen och träffas nåt här snart annars är väl barnen tonåringar nästa gång vi ses!

Kramar till hela familjen!
Therese

Anonym sa...

Sötnosen, väldigt lik sin mamma!
Kusin Sofia

Maria sa...

Tack alla! Hihi. Ja han är kanske lite lik mig. Han är iaf väldigt lik sin storebror.

Therese: Ja verkligen. Ni har väl hunnit flytta till Gävle innan det blir av... Ni är välkomna hem till oss. Vi får höras och bestämma en dag. Kanske i helgen?

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan