2010-12-20

2010-12-20

Thailandsmys

Idag slog ångesten till. Hemreseångesten då alltså. Har inte kännt av den tidigare. vi har verkligen bara varit och njutit av de många lata dagarna. Det har kännts helt ok då vi ju ska hem till julfirande och snart får vi ju en ny familjemedlem också. Men som sagt, ikväll tog vi en långpromenad med Arvid på axlarna ikväll längs med vattenbrynet. Vågorna slår in över fötterna. Ljummet skönt härligt vatten. Syrsorna spelar. Fullmåne. Stranden kantas av restauranger med trevlig personal och god mat. Totalt lugn i kropp och själ. Det är då den där ångesten slår till. Men nu har vi en härlig dag imorgon framför oss och vi ska njuta av varje minut. Håkan fyller 33 år och hotellet kom precis och knackade på med en fruktkorg. Två timmar tidigt, men vad gör väl det. På onsdag bär det av till Krabi Town där vi ska bo på Maritime en natt. Flyget går ganska tidigt på torsdag.

Tyvärr har vi haft lite molnigt igen sista dagarna, men inte värre än att det räcker med att dra ner på solskyddsfaktorn lite. Imorgon blir det sista av mycket. En sista back and shoulder massage, en sista underbar middag på Sayang, en sista lemonshake (som egentligen är en limeshake), en sista halvdag vid poolen och en sista härlig solnedgång (förhoppningsvis om vädret tillåter).

Idag såg vi en till orm, fast nere vid stranden. Två ormar den här resan och ingen under någon av våra tidigare Thailandsresor. Det var en grön orm med gult huvud som verkar leva uppe i träden. Ofarlig enligt Thailändarna. Jag håller mig ändå borta. Men ändå lite häftigt att ha djurlivet så nära inpå.

Håkan får den eminenta uppgiften att planera vår nästa resa. Antar att den kommer att äga rum ngn gång då lillbebisen är 1 år. Ska bli så skönt efter ett år av mammaledighet!

Här kommer lite fler bilder från resan!



Kvällsmys på Sayang
Härliga, härliga solnedgångar
Strandlek i kvällssolen
Nyvaken i vagnen i kvällssolen
Arvid kör "kattappen". Tack sis för tipset!


Innan middag
"Gucka" är Arvids ord för att åka. Det har han gjort på pappa en hel del i barnpoolen.

Glada miner i barnpoolen

1 kommentar:

Margith sa...

Stort GRATTIS Håkan på din 33-årsdag! Vi hoppas att ni får en härlig sistadag i Thailand och att resan går utmärkt hem. Här vankas snö och kyla , så njut!

Kramar till er alla
Mams & Stef

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan