2010-12-04

2010-12-04

Hej igen!

Här haglar blogginläggen från Thailand. Det visade sig att premier league har hittat hela vägen hit och givetvis till en kanal på vårt hotellrum. Det är helt ok dock. Då fick jag lite läs- och surftid så här på kvällskvisten.

Arvid har en vana att somna i vår säng när vi har sagt hej då till Koh Lanta och styrt stegen tillbaka till vårt rum. Där sussar han gott tills vi bär över honom när vi ska sova. Förresten så kan jag meddela till alla överraskande familjemedlemmar att vi bor på rumsnr C101 så slipper ni leta efter oss när ni dyker upp på hotellet. :)

Idag har vi huserat på stranden. Arvid älskade sina nya strandleksaker och han lekte i stort sett hela dagen med hink och spade utan att snegla mot bilarna. Tyvärr hade vi inte lika fint väder idag då det kom regn när vi skulle luncha, men vad gör väl det när man kan sitta och långluncha med vår fina kille på strålande humör?! Vi håller tummarna för en helsolig dag imorgon!

Jag undrar just vad Arvid går runt på. Han äter knappt något förutom vitt ris och en massa frukost. Ibland gör han dock en strålande insats och vräker i sig allt. Kanske är det hans taktik. Han lagrar mat för ett par dagar så sparar han tid på att äta däremellan.

Arvid släpar vatten upp och ner till sitt sandslott

Långlunch under tak.
Det är lika bra service på Second home som vi kom ihåg.


Stryketräningspass

1 kommentar:

Margith sa...

Förresten så kan jag meddela till alla överraskande familjemedlemmar att vi bor på rumsnr C101 så slipper ni leta efter oss när ni dyker upp på hotellet. :)


Haha! Få se vilka som kommer denna gång!?

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan