2010-12-16

2010-12-16

Hej från oss!

Ni får ursäkta de få kontakterna med omvärlden härifrån paradiset. Vi har haft lite internetstrul här på hotellet, men Håkan har agerat drifttekniker även här på semestern och ordnat med loggar till internetleverantören. Nu fungerar det plötsligt fint igen!

Ja vad har hänt sen sist. Not much! Som det ska vara på semestern. Vi har åkt elefant vilket ju var jätteskoj för alla inblandade. Arvid tjatade om att han skulle få åka taxi i ungefär två timmar innan avfärd. bara taxiresan var därmed himmelriket för vår lilleman. Vi såg även apor längs med vägen på vägen dit. Arvid pratade mycket om "Fanten" efteråt, men var lite rädd och vågade inte klappa dem när vi var där. Det kändes iaf bra för elefanterna verkade ha det bra och behövde bara jobba max 3 h om dagen. Det var ett ekosamarbete som spänner över hela Thailand och egentligen ska de inte ens ha stolar på ryggen, men stället vi var på hade fått dispans så längesom de hade ordentligt med vadderande filtar under.

Vi har varit in till Saladan och shoppat lite, men annars har vi bara kört lata dagar som man ska göra på semestern. Vi har mestadels ätit på Sayang som blivit vårt nya favvohak. Yummy, yummy har därmed fått stiga ner ett pinnhål. Vi har även en ny favorittjej på Sayang som heter Leh. Hon har till och med erbjudit sig att bo hos oss i Sverige och vara barnvakt. Lite lockande med god thailändsk mat varje dag måste jag säga. Hehe.

Vi skippar nog båtturer den här resan. Vi har gjort de flesta som verkar bra på våra tidigare Koh Lanta semestrar så nu ska vi bara ägna tiden till att sola och bada. Våra nya bekanta Fam Rosén som vi lärt känna har lämnat för ett kallt Sverige och Arvid saknar att leka med snälla Astrid. Arvid har varit på strålande humör sista veckan. Första veckan var lite kämpig med snorig näsa och tidsomställning. Nu njuter vi verkligen av varje minut här och hela familjen stortrivs. Vi planerar redan redan nästa långsemester när lilla knytet kommit till oss.

Liten hjälte försöker ta sig till vattnet innan mamma eller pappa hinner ikapp
Mamma nu fulla 30 veckor (i vecka 31)

Mmm. Jag har fått smak för onyttigheter här i Thailand

Arvid och Leh

Arvid har lärt sig att hoppa från poolkanten

Matning och klappning efter elefantturen

Vilda apor

Astrid med familj

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan