2010-12-13

2010-12-13

Nu tändas...

Vi önskar A&G grattis på bröllopsdagen och önskar alla andra en glad Lucia! Idag har vi varit och gästspelat på grannstranden Klong Dao som ligger norrut mot Saladan i jämförelse med vår strand Long Beach. Även om den är mer långgrund och därmed mer barnvänlig så känns vår strand överlägset mer mysig. Arvid grävde dock sandslott hela förmiddagen. Vi åt även hemsk mat till lunch på Lanta Summer House. Det var faktiskt den sämsta maten någonsin jag ätit i thailand. Maträtterna badade i olja. Däremot blev vi väl kompenserade då vi åt underbar middag på vår grannrestaurang Sayang här på Long beach ikvälll. Spicy var rätta ordet på de indiska rätterna vi beställde in, men det gillar vi!

Vi har bokat elefantridning på onsdag. Det kan bli spännande. Det gick att avbryta tidigare än timmen den håller på ifall jag eller lilla killen tycker att det är för skumpigt. Imorgon vänter en "standarddag" med pool och strand. Kanske blir det lite shopping på kvällen. Vi får se hur dagen artar sig.

Killarna fångar sista solstrålarna innan middag

Mor & son (& snuttis)
Sayang by night

Många öl behövdes för att släcka törsten

2 kommentarer:

Margith sa...

Oj, vad ni har det bra. I Sandviken har vi njutit av Lucia idag. Först på TV i morse och på Folkets Hus på lunchen! Då kom faktiskt Sandvikens äkta Lucia med ett kortframträdande. Trevlig helg med tre fester på raken! Lugnt på jobbet idag för en gångs skull!
Ser fram emot era Thailandsberättelser varje dag!
Bamsekramar till er tre (fyra)

johanna sa...

Vilka fina bilder! Och vad fin du är med din mage! Vi sitter och bokar hotell och då blir man ju ännu mer sugen när man ser hur ni har det! Kram Johanna

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan