2010-12-29

2010-12-29

God Jul!

Vill jag önska alla en vecka sent. Hemresan gick toppen. Vi har nog världens snällaste kille. Han tittade på film på Iphone, sov, gick lite i gången, åt kex och vips så hade 12 timmar gått. Den enda gången han blev lite ledsen var när han var tvungen att vara fastspänd vid landningen på Arlanda. När vi landat var hans kommentar -Flygplanet ramlade ner!. Haha. Vår kille är en snackiskille numera. Men det mesta kretsar kring fordon av alla de slag. Det varvar han med att säga -Ramla ner! och just den frasen verkar man kunna applicera på ungefär 300 händelser per dag. Allt från när bilen åker i golvet eller mamma tappar en smula vid frukostbordet.

Julen har vi firat på Söderkulla. Vi tog taxi hem från Arlanda, bytte väskor och begav oss iväg igen. Det var en jättemysig jul med en massa god julmat, kalkon, snö och spel. Efter några dagar styrde jag och Arvid bilen vidare mot Sandviken medan mr valde att åka hem för njuta av att bara vara hemma igen. Här har vi umgåtts med vänner och familj hela dagarna.

Tidsomställningen har varit lite kämpig för hela familjen. Främst då Arvid vaknat klockan 4 varje natt och varit superpigg. Nu har det äntligen fixat till sig och nu sover han till tio varje morgon istället tillsammans med mamma och Stefan här i Sandviken. Det svänger friskt! Bilder från julfirandet kommer när vi landat i Vallentuna igen.

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan