2010-10-25

2010-10-25

Dörrförsäljare man gillar

Vårt lilla hjärta fyller 2 år på torsdag. Det är helt galet att han blivit så stor redan. Får ångest när jag tänker på att alla de dagar han haft som liten är förbi. Det är tur att vi kommer att ha så många fler dagar tillsammans framöver, men då tillsammans med en stor Arvid såklart.

Dörrförsäljare man gillar är de som mitt i den mörkaste höst kommer med två fina tulpanbuketter. De är säkert genmanipulerade till max med tanke på årstiden, men de förgyller hur som helst vårt kök och gör helt klart vardagen mycket festligare. Det ska bli spännande att se hur Arvid reagerar när vi sjunger för honom på torsdag. Kanske reagerar han som tremänningen Alice och blir vettskrämd. :) Appropå att skrämmas så ska Arvid vara skelett på dagis imorgon. Det är maskerad då det ju vankas halloween till helgen. Arvid har ett hektiskt schema med maskerad, nallens dag och födelsedagsfirande på dagis den här veckan.

Laddat för födelsedag

En present till Arvid och en till mamma. Arvids fina skolfoto åker in i denna skönhet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni har kanske bättre sångröster än oss? Roligt att vi ska ha barn nästan samtidigt! Hoppas du får må bra i din graviditet.

Kram Kusin Sofia

Maria sa...

Hihi. Ja kanske vi gör. Tror det kan sluta på samma sätt för oss dock.
Ja, det är verkligen jätteskoj att vi får smått nästan samtidigt! Jag mår bra och har haft lite ont i ryggen som även det börjar ge med sig. Nu är det bara att njuta! Vecka 24 börjar imorgon. Det går undan. Hoppas du också mår bra! Många kramar!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan